Türkiye'nin En Hızlısı İl Seçme Yarışmasında Başarılı Olan Öğrencilerimize Hediye Takdimi

Atletizm dalında Türkiye'nin en hızlısı il seçmelerine katılan ve başarılı olan 4. sınıf öğrencilerimize antrenörleri Ümit ve Saim hocalarımız sınıf öğretmenleri Ömür YILMAZ ve Aybike ASİL okul müdürümüz Sebahat GÜLTEKİN ve Bahşılı Gençlik ve Spor müdürü Latif BARAN tarafından madalya, forma ve küçük hediyeler takdimi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fedai AKIN ve ARGE birimi de okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi tebrik ederek dereceye giren öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Daha çok öğrencimizin sporla buluşması dileğiyle.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024